Kız arkadaş bul

Kız arkadaş bul sitesi hayranların'ın dikkatine! Selam arkadaşlar uzun bir aradan sonra yine sizlerle beraberiz bizim en baştaki amacımız sürekli olarak daima ileri gitmekti bu şimdide aynı inanın hiç değişmedi fakat bazı çevreler tarafından göze battık, bu ne anlamda diye soracak olanlar vardır muhakkak bizi istemeyen ve çekemeyen bazı siteler kendilerince bizleri googleye şikayet ettiler ve yine kendi usullerince bizi sıralamalardan düşürmek için kendilerine özel kötü amaçlı yazılımlar ile sıramamızı değiştirdiler üzülerek söylüyoruz bunu elbette herkes yapabilir fakat karşımıza çıkan insanların bu nedenle bizlere düşman olması bizim kalite anlamında ve gittiğimiz yolda çok başarılı olduğumuzu bir kez daha ortaya koymaktadır.



Biz isterdik ki herkesle birlikte çalışalım aynı yolda büyüyerek ilerleyelim fakat buna da mağlesef demek zorundayız çünkü onlar hep biz kazanalım biz uyanıklık yapalım kozlar bizim elimizde olsun herkes bizim altımızda çalışsın istediler bu şekilde bize söz edenlerde oldu ne yazık ki.
Herşeye rağmen asla ama asla yılmayacağız bizler kendi işimize bakıp siz değerli kullanıcılarımıza hizmet vermek için elimizden geleni yaparak beğeninizi kazanmak istiyoruz.

www.arkadasa.com olarak yönetim kadromuza yeni arkadaşlar almak bünyesinde hızla ve sağlam büyüyerek ilerlemek istiyoruz. Kendine güvenen internet anlamında bilgisi yeterli olan her kişi değerlendirilip bir şans verilecektir. Kendine güvenen arkadaşları bekliyoruz ek olarak şunlarıda söylemek istiyoruz editör yetkilendirmede ilk etapta tabi ki bazı kısıtlamalar olacaktır bizlere karşı öz güveni sağladıktan sonra tam yetki verilerek çalışmalarımıza devam edecektir.

1 yorum: