Sms Arkadaş

Arkadaşlık, sms arkadaşı bul, Sms ile Arkadaşlık Siteleri Merhaba sevgili ziyaretciler internet üzerinden kendinize bir eş, dost bulmak mı istiyorsunuz? Şuan en güncel haliyle yayınlanan afreesms com adında bedava sms gönderme sitesinin tanıtımını yapmak istiyoruz. Arkadaşınıza nasıl sms gönderebilirsiniz size kısa anlatım olarak bahsedelim ne dersiniz.

Öncelikle siteye girdikten sonra zaten karşınıza direkt olarak çıkan bölümler sms gönderme bölümleridir göndereceğiniz telefon noyu yazdıktan sonra altında mesajınızı ve bir altına ise verilen verifacation yani oradaki devamlı post önleyici rakamları yazmanız gereklidir.



Unutmadan 160 karekterden fazla yazamazsınız siz daha kısa yazınız ki daha fazla mesaj gönderebilesiniz.  Bunun yanı sıra “Socialland Net” adındaki diğer ikinci yabancı siteye üye olarak sms gönderebiliyorsunuz sizlere bol sayıda site verdik kimse sms göndermek için ücret ödemesin arkadaşlar hepinize saygılar sevgiler..

Makalemiz için son yazılarımızı yazarken size hazırladığımız bir kaç resimleri eklerken sms göndermeli üyelik hakkında bilgilendirmeyi sizlere ifade etmeye çalıştık umarız ki size yararlı bir anlatımımız olmuştur herkese şimdiden güzel neşeli günler dileriz.

Son olarak eğer sms arkadaşlıktan şikayetci olan yada rahatsız olan arkadaş arayanlar bize buradan sayfa altı yorum bölümünden yorumlarını ve şikayetlerini yazarak gönderebilirler. Gönderdiğiniz şikayet talepleriniz, düşünceleriniz yayınlanacaktır. Bundan kesinlikle kuşkunuz olmasın amacımız insanlar için en yararlı siteyi ve kullanımı bulmak bulduğumuzda da sizlere duyurmaktır.

1 yorum: